Over Jacco

 

“Alles komt altijd goed!”

Problemen oplossen, zaken weer op de rit krijgen, mensen motiveren, omzet genereren, sfeer verbeteren, productie verhogen, naamsbekendheid creëren, nieuwe markten openbreken, creatieve ideeën bedenken, evenementen organiseren. Maar vooral…zorgen dat het weer lekker loopt op plaatsen waar de ‘spirit’ miste en mijn expertise inzetten zodat medewerkers (weer) met plezier en motivatie naar hun werk komen. Soms ook zelf ‘met de voeten in de klei’ om nieuwe omzet te genereren. Uiteraard met als beoogd resultaat dat aandeelhouders tevreden naar de bedrijfsresultaten kijken. Dat is zo ongeveer wat ik doe.

Mijn naam is Jacco van Delden en ik ben getrouwd met een liefdevolle vrouw en samen hebben we een warm gezin. Samen op reis in deze wereld waar we voor moeten zorgen.

In de meeste bedrijven is genoeg vakkennis aanwezig om als organisatie succesvol te zijn, Maar als onzekerheid en angst regeert ten kosten van productieve passie lukt dat gewoon niet. Ik breng die passie graag weer terug. Niet dat dit allemaal vanzelf gaat, zeker niet! Was het maar zo’n feest. Maar mede door eigen ervaringen in het bedrijfsleven ben ik wel een ervaringsdeskundige op dit gebied. Een ondernemer met bewezen resultaat. Van vertegenwoordiger naar bedrijfseigenaar. Van kleine zelfstandige naar international DGA. Een fabriek gebouwd in Colombia, een vestiging geopend in Canada en Roemenië en projecten verkocht in het midden Oosten, Canada, Oost Afrika en Europa. Eigen bedrijf laten groeien van 20 naar 200 man.

Zelf heb ik ook de diepe dalen van het bedrijfsleven gezien na, niet één maar twee grote branden in het eigen bedrijf. Na verkoop van de hoofdactiviteiten weer uit het dal geklommen en nu werkzaam bij OC Waterloo als directeur. In 2016 bijvoorbeeld dankzij de samenwerking met een top team in staat geweest om in één jaar de omzet 29% te laten stijgen bij een opdrachtgever en van verlies weer winst kunnen maken. Nu druk bezig met het openen van nieuwe markten in het Midden Oosten en Oost Afrika. Een opdracht die ik met veel plezier uitvoer.

Tijdens deze reizen ontmoet ik veel mensen. Ieder met hun eigen verhaal. Op deze blog deel ik de simpele en bijzondere dingen die ik mee mag maken.